تعرفه خدمات مهندسی کارگاه‌های آموزشی مصوبات هیات مدیره آموزش نرم افزار جامع
اینستاگرام
آپارات
سامانه شمیم
20009584
۳۰ آبان ۱۳۹۴ ۱۳:۴۷
کد خبر: ۳۰۹۹
رئیس نظام مهندسی ساختمان مازندران:
اراده واحدی برای حل مشکل ساخت و ساز در مازندران به وجود نیامده است
رئیس نظام مهندسی ساختمان مازندران با اشاره به معضل واگرایی نهادهای مرتبط با ساخت و ساز خاطرنشان کرد: اراده واحدی برای حل مشکل ساخت و ساز در مازندران به وجود نیامده است.

به گزارش روابط عمومی نظام مهندسی ساختمان مازندران ، مهندس تورج نائیج پور در آیین تودیع و معارفه اعضای هیأت مدیره دوره ششم و هفتم نظام مهندسی ساختمان مازندران اظهار داشت: مسأله ای که در مازندران دچار هستیم معضل واگرایی است و اراده واحدی برای حل مشکل ساخت و ساز در مازندران به وجود نیامده و تقریبا هر کسی به طور مستقل فعالیت می کند و سازمان نظام مهندسی به دنبال همگرایی است و جلسات زیادی در این راستا برگزار شد.

این مقام مسئول ادامه داد:  قصورهای زیادی در حوزه ساخت و ساز وجود دارد که بیشترین قصور مربوط به حوزه شهرسازی است و نظام مهندسی توانست در دوره 20 ساله عمر خود ، ساخت و ساز را نسبتا به حد مطلوب برساند و از نظر تکنیکال مشکل جدی نداریم و مشکل اصلی مربوط به حوزه معماری و شهرسازی است که این موضوع طی تحقیقاتی که توسط این سازمان صورت گرفت مشاهده شد و نتایج تحقیقات به شورای عالی شهرسازی نیز ارائه شد .

رئیس نظام مهندسی ساختمان مازندران با اشاره به شدت رشد تعداد اعضا اظهار داشت: سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران با 350 عضو و یک دفترنمایندگی در سال 74 تاسیس شد و اکنون تعداد اعضا به بیش از 28 هزار عضو رسیده است و این روند رشد 100برابری باید کنترل شود

وی افزود : با همت هیأت مدیره های ادوار مختلف تعداد دفاتر نمایندگی به 21 دفتر و 38 دفتر رابط افزایش یافته است .

مهندس نائیج پور با اشاره به عملکرد گروه های تخصصی و کمیته ها و کمیسیون ها در طی هیأت مدیره دوره ششم اظهار داشت:  هفت گروه تخصصی و  18کمیسیون و کمیته در این سازمان در بخش های مختلف فعالیت می کنند که یکی از کمیسیون هایی که به نتایج خوبی رسید کمیسیون ایمنی و حفاظت کار بود که عملکرد این کمیسیون منتج به این شد که مازندران به عنوان پایگاه HSE   از سوی وزارت راه و شهرسازی انتخاب شود و تا پایان امسال همایش بزرگی در این خصوص برگزار خواهیم کرد.

این مقام مسئول با اشاره به اهمیت کنترل و نظارت پروژه ها و فعالیت های صورت گرفته در این بخش بیان داشت : 15 هزار 439 بازدید در سه سال داشتیم و در واقع همه پروژه ها مورد بازدید قرار گرفتند و نتیجه این بازدید طی گزارشی به مراجع ذیربط از جمله اداره راه و شهرسازی ارائه شد.

وی با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در حوزه ارتقاء دانش علمی مهندسان گفت :در بحث ارتقاء مهندسین دوره هایی  داریم که  راه و شهرسازی برای ما الزامی کرده و دوره هایی نیز داریم که نظام مهندسی خود برگزار می کند و تقریبا آموزش هایی که خود برگزارمی کنیم در پاره ای از موارد دو برابر الزامات راه و شهرسازی بوده است  .

وی با اشاره به بلاتکلیفی موجود در صدور شناسنامه فنی ملکی تصریح کرد: این سند تکالیفش کاملا مشخص نشده ولی سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران صدور آن را اجرایی کرده گر چه ضعف هایی در این شناسنامه وجود دارد ولی امیدواریم که در سال آینده بتوانیم این بخش را درست تکمیل کنیم .

 مهندس نائیج پورافزود: یکی از تعارض های موجود در شناسنامه فنی ملکی موضوع  نظام کارگری است و این در حالی است که ما کارگر ماهر محدود داریم به همین دلیل تفاهم نامه ای با اداره کار و سازمان فنی حرفه ای  نوشتیم و توانستیم حدود65هزار کارگر را شناسایی کنیم که تعداد زیادی از آنها آموزش های لازم را دیدند  .

وی با اشاره به تفاهم نامه منعقده فی مابین سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور ، استانداری و نظام مهندسی ساختمان مازندران در جهت ساماندهی ساخت و سازهای استان گفت : در مازندران 3600 روستا داریم که از این میان 1900 روستا دهیار دارند که همه دهیاران را به آموزش مستقیم دعوت کردیم و بیش از نیمی از آنها آموزش دیدند .

رئیس نظام مهندسی ساختمان مازندارن افزود: گزارش و نتایج حاصل از جلسات به استانداری مازندران ارائه شد  که این گزارش به وزات راه و شهرسازی نیز ارسال خواهد شد تا با کمک وزارت راه شهرسازی و مجلس شورای اسلامی و وزارت کشور بتوانیم به نتایج عینی برسیم .

مهندس نائیج پور با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در جهت توسعه خدمات مهندسی بیان داشت : در این راستا سفری به قطر و دبی جهت شرکت در نمایشگاه صنعت ساختمان و دیدار با سفیر ایران و شورای بازرگانان ایرانی در دبی داشتیم که امیدواریم در دوران پسابرجام شرایطی مهیا شود که مهندسان ایرانی در شرکت های همسایه به فعالیت بپردازند .

 وی افزود:  قطر با 400 هزار جمعیت ، 1میلیون و 600هزار نفر نیروی کار دارد  و این در حالی است که ما نیروی انسانی داریم ولی کار نداریم  و منابع انسانی کشور مثل منابع طبیعی به شدت در حال هرز رفتن است .

این مقام مسئول ادامه داد :با توجه به اهمیت ایمنی در بخش ساختمان ،آموزش های ایمنی بسیار مطلوبی برگزار شد که حدود 12هزار کارگر و 4500 مهندس آموزش دیدند و نسبت به آمارخواسته شده از سوی اداره کار تقریبا صد برابر توانستیم از لحاظ نفر ساعت آموزش دهیم.

وی با مطلوب خواندن اقدامات صورت گرفته در بخش رفاهی و درمانی بیان داشت :  تفاهم نامه با سرپرستی بانک ملت و بیمه ایران منعقد شد که رقم نسبتا زیادی وام اختصاص داده شد به طوری که 17 میلیارد تومان وام قرص الحسنه از سوی سازمان و 41 میلیارد تومان تسهیلات از سوی بانک های عامل به اعضا واگذار شد  و همچنین یک میلیارد تومان بیمه تکمیلی درمان به اعضا اختصاص گرفت .

مهندس نائیج پورافزود:به هر مهندس پس از عضویت در سازمان نظام مهندسی همزمان بیمه اختصاص می گیرد و سقف تعهدات بیمه تا 20میلیون می باشد .

مراسم تودیع و معارفه اعضای هیأت مدیره دوره ششم و هفتم سازمان صبح روز پنجشنبه 28 آبان ماه با حضور دکتر منوچهر شیبانی مدیرکل دفتر سازمان های مهندسی و تشکل های حرفه ای وزارت راه و شهرسازی ، دکتر امید علی پارسا رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي مازندران، مهندس حیدر نوروزی مدیرکل راه و شهرسازی مازندران ، اعضای هیأت مدیره دوره هفتم و دوره ششم نظام مهندسی ساختمان مازندران ، اعضای هیأت نظارت و هیأت اجرایی انتخابات هفتمین دوره هیأت مدیره ، هیأت رئیسه دفاتر نمایندگی ، روسای کانون های مهندسین ،شهرداران  ، فرماندارن و مدیران دسنگاه های اجرایی  استان در سالن اجتماعات هتل بادله ساری برگزار شد.

 

 

 


ارسال نظرات
نظر شما:
غیرقابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۰
انتشاریافته:
نام:
ایمیل: