تعرفه خدمات مهندسی کارگاه‌های آموزشی مصوبات هیات مدیره آموزش نرم افزار جامع
اینستاگرام
آپارات
سامانه شمیم
20009584
۳۰ شهريور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۴
کد خبر: ۲۴۱۱
روابط عمومی سازمان: رئیس نظام مهندسی ساختمان با اشاره به تأمین اقتصاد روستا از طریق فروش اراضی روستایی گفت:  باید به دنبال درآمد پایدار برای روستاها باشیم و با ایجاد درآمد پایدار از فروش اراضی روستایی جلوگیری شده و راهبردی موثر در برون رفت از ساخت و ساز غیرمجاز خواهد بود.
رئیس نظام مهندسی ساختمان؛
ایجاد درآمد پایدار برای روستائیان راهبرد موثر برون رفت از ساخت و ساز غیرمجاز است
روابط عمومی سازمان: رئیس نظام مهندسی ساختمان با اشاره به تأمین اقتصاد روستا از طریق فروش اراضی روستایی گفت:  باید به دنبال درآمد پایدار برای روستاها باشیم و با ایجاد درآمد پایدار از فروش اراضی روستایی جلوگیری شده و راهبردی موثر در برون رفت از ساخت و ساز غیرمجاز خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی سازمان، مهندس تورج نائیج پور رئیس نظام مهندسی ساختمان مازندران در سومین جلسه هم اندیشی دهیاران و مسئولین فنی شهرهای سوادکوه شمالی ،سیمرغ ،میاندرود با اشاره به نفش دهیاران در جهت دهی درست ساخت و ساز روستاها گفت :یکی از معضلات موجود نبود طرح هادی واقعی است و بخش زیادی از خلاف هایی که صورت می گیرد مربوط به طرح هایی است که بر اساس عرف و نیازهای اجتماعی تهیه نشده اند.

وی افزود : این طرح ها توسط یکسری از اتاق های خارج از روستا انجام می شود و غیر واقعیست و منجر به هدایت مردم به سمت ساخت و ساز خلاف می شود.

رئیس نظام مهندسی ساختمان ادامه داد : باید تغییری در رویکرد مدیریتی محدود کننده ایجاد شود و در واقع باید به دنبال مدیریت حمایتی باشیم تا سیستم با ارائه راهکارهایی نیازهای مردم را پاسخ دهد و شهروندان را حمایت کند.

مهندس نائیج پور با اشاره به  تفاهم نامه منعقده فی مابین استانداری ،نظام مهندسی ساختمان کشور و نظام مهندسی ساختمان مازندران در خصوص سامان دهی به ساخت و سازهای غیر مجاز اظهار داشت: نتایج این نشست ها و بازخوردهای آن به استانداری ، وزارت راه و شهرسازی و بنیاد مسکن ارائه خواهد شد و آنها بر اساس این نتایج ، تصمیمات و سیاست های لازم را اتخاذ خواهند کرد.

وی با اشاره به تأمین درآمد روستائیان از طریق فروش اراضی به خوش نشین ها گفت : پول هایی که به صورت خوش نشینی وارد روستا می شود مثل سیل است و مطمئنا آب خوبی برای آبیاری باغچه ها نیست و ما باید به دنبال درآمد پایدار برای روستاها باشیم و این درآمد پایدار این است که به کمک خود روستائیان روستا را اداره شود.

مهندس نائیج پور افزود: مازندران پتانسیل بیرون روستایی زیادی دارد و باید این افرادی شناسایی شوند و از عرق روستایی آنها  در جهت حمایت و رفع محرومیت های روستاها استفاده شود.

وی با بیان اینکه مازندران منابع محدودی دارد و عمر بشر نا محدود است اظهار داشت: اگر در روستا تفکیک زباله صورت گیرد و پلاستیک و شیشه و کاغذی که دور ریخته می شود ماهانه مبلغ قابل توجهی نیز به هدر می رود و می توان با جمع آوری و تفکیکی این زباله ها و ایجاد اشتغال در این بخش به اقتصاد روستا کمک کرد.

مهندس نائیج پور ایجاد صندوق عمران را از دیگر راهکارهای توسعه روستاها عنوان کرد و گفت: با مشارکت ساکنین روستا و سرمایه داران بیرون روستا ایجاد صندوق عمران روستایی و صرف سرمایه این صندوق در آبادانی و توسعه روستا می تواند در ایجاد توسعه پایدار و درآمد پایدار روستا تأثیر بسزایی داشته باشد.


ارسال نظرات
نظر شما:
غیرقابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۰
انتشاریافته:
نام:
ایمیل: