تعرفه خدمات مهندسی کارگاه‌های آموزشی مصوبات هیات مدیره آموزش نرم افزار جامع
اینستاگرام
آپارات
سامانه شمیم
20009584
۱۷ آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶
کد خبر: ۲۵۷۲
روابط عمومی سازمان :مهندس شیرزاد یزدانی با اشاره به رویکرد اقتصادی و سودآوری حاکم بر ساخت و سازها اظهار داشت: نگاه درآمدی کمیسیون های ماده 100 و ماده 99 و همچنین شهرداری ها مانع اجرای ضوابط شده و ضعف های قانونی مانع جلوگیری از تخلفات ساختمانی است.
رئیس گروه تخصصی شهرسازی سازمان:
ضعف های قانونی مانع جلوگیری از تخلفات ساختمانی است
مهندس شیرزاد یزدانی با اشاره به رویکرد اقتصادی و سودآوری حاکم بر ساخت و سازها اظهار داشت: نگاه درآمدی کمیسیون های ماده 100 و ماده 99 و همچنین شهرداری ها مانع اجرای ضوابط شده و ضعف های قانونی مانع جلوگیری از تخلفات ساختمانی است.

به گزارش روابط عمومی سازمان ،مهندس شیرزاد یزدانی رئیس گروه تخصصی شهرسازی سازمان و مسئول کمیته تقویت و توسعه فرهنگ و ارزش های اسلامی در شهرسازی در اولین جلسه هم اندیشی این کمیته که روز شنبه در محل هتل بادله ساری برگزار شد با اشاره به بند 1 ماده2 قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان اظهار داشت: قانون نظام مهندسی در سال74 تصویب و مباحث متعددی در حوزه معماری و شهرسازی تدوین شد که بخشی از این مباحث هنوز اجرایی نشده است .

وی افزود: این کمیته در راستای دست یابی به اهداف قانون در حوزه شهرسازی و به منظور اجرایی شدن خط مشی مصوب در هفدهمین اجلاس هیأت عمومی تشکیل شد که دبیرخانه این کمیته در نظام مهندسی مازندارن استقرار یافت.

رئیس گروه تخصصی شهرسازی سازمان با بیان اینکه حفظ ارزش های اسلامی و ایرانی در شهرسازی باید از دو منظر مورد توجه قرار گیرد گفت: یکی اینکه باید ارزش های فرهنگی ،اسلامی و ایرانی گذشته را شناسایی و در ساخت و سازها را لحاظ کنیم که در این بخش موفق نبوده ایم و خیلی از بناهای با ارزش به دلیل نداشتن برنامه مشخص از بین رفتند.

مهندس یزدانی ادامه داد: در منظر دوم باید بررسی شود که تا چه اندازه توانستیم در ساخت و سازها ارزش های جدید ایجاد و از آنها دفاع کنیم که در این بخش هم دارای شدت و ضعف هستیم.

مسئول کمیته تقویت و توسعه فرهنگ و ارزش های اسلامی با اشاره به پژوهش انجام شده در خصوص ساخت و سازهای مازندران گفت: آسیب شناسی ساخت و سازها  در استان صورت گرفت و نتایج خوبی  نیز حاصل شد که یکی از اهداف این کمیته تعمیم آسیب شناسی به کل کشور و دستیابی به نقاط مشترک در ساخت و سازهاست تا بتوان از از تکرار آنها در ساخت و سازهای در دست اجرا و آینده جلوگیری کرد.

رئیس گروه تخصصی شهرسازی سازمان با اشاره به جایگاه مهندسان شهرساز در سازمان اظهار داشت:  مازندران جزو اولین استان هایی بود که در سال 86 اولین مصوبه خدمات شهرسازی توسط هیأت مدیره سازمان تصویب شد که همان مصوبه الگویی برای سایر استان ها شد.

به گفته وی با پیگیری های صورت گرفته مصوبات قانونی در این حوزه اجرایی شد و در آخرین روز کاری سال92 نیز نظارت شهرسازی در ساخت و سازها مورد تصویب کمیته چهارنفره استان قرار گرفت.

وی در بخش دیگر از سخنان خود با اشاره به رویکرد اقتصادی و سودآوری حاکم بر ساخت و سازها اظهار داشت: این رویکرد باعث شده در ساخت و سازها حداقل ضوابط و مقررات شهرسازی اجرا شود و به دلیل ضعف های قانونی توان جلوگیری از تخلفات ساختمانی را نداریم .

مهندس یزدانی افزود: نگاه درآمدی کمیسیون های ماده 100 و ماده 99 و همچنین شهرداری ها باعث شده گزارش مهندس ناظر از تخلف ساختمان به این کمیسیون ها ارجاع شود و این کمیسیون به راحتی در مورد این تخلفات تصمیم گیری کرده و مانع اجرای ضوابط شوند.

رئیس گروه تخصصی شهرسازی سازمان با اشاره به موضوع نظارت شهرسازی و نظارت شهرسازان گفت:با توجه به مستندات قانونی که در این بخش داریم از جمله قانون شورای عالی معماری و شهرسازی ، قانون نظام مهندسی  و کنترل ساختمان و قانون شهرداری ها که تاکید بررعایت ضوابط و مقررات شهرسازی دارند و با همکاری سایر رشته های فنی باید به اجرایی شدن خط مشی و قانون نظام مهندسی دست پیدا کنیم.

مسئول کمیته تقویت و توسعه فرهنگ و ارزش های اسلامی اظهار داشت: امیدواریم که در این نشست بتوانیم برنامه کاری یک سال آینده را مشخص کنیم.

 

 

ارسال نظرات
نظر شما:
غیرقابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۰
انتشاریافته:
نام:
ایمیل: